AED Beaty (Heltiq)

130004
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De innovatie op gebied van reanimatie met real time CPR feedback.

✓ Helpt om overlevingskans van 20% naar 70% te krijgen
✓ Effectieve reanimatie (indrukken borstkas 5 – 6 cm)
✓ Zorgt voor zelfvertrouwen bij het reanimeren
✓ Door iedereen inzetbaar
✓ Altijd bij de hand
✓ Betaalbaar

Wat is Beaty?

Een effectieve hartmassage verhoogt de overlevingskans bij een hartstilstand. HeltiQ Beaty is een handzaam apparaatje dat helpt om op effectieve wijze de juiste diepte bij een reanimatie toe te passen.

Plaats de beaty in het midden van de borstkas van de patiënt en druk deze tussen 100 -120x per minuut minimaal 5 cm diep in. Wanneer de beaty op de juiste diepte van 5 cm wordt ingedrukt is een pieptoon hoorbaar, bij geen pieptoon dient er dieper gedrukt te worden.

Doordat de beaty feedback geeft weet de gebruiker dat de hartmassage op de juiste diepte wordt uitgeoefend en is er sprake van een effectieve reanimatie.

HeltiQ Beaty kan gebruikt worden bij personen vanaf 8 jaar en ouder.

Siliconen adapter

Bij elk product wordt een siliconen adapter meegeleverd. De siliconen adapter beschermt het apparaat. Vanwege het grotere oppervlak (diameter van 7,2 cm), vergroot het bovendien het comfort van de gebruiker, wanneer een langdurigere reanimatie vereist is (plattelandsgebieden, medische teams, enz.).

LET OP! De siliconen adapter is niet vereist voor het juist gebruiken van HeltiQ Beaty deze zal er niet effectiever door functioneren. De adapter kan naar keuze en wens van de gebruiker worden ingezet.