Bye Bites Steken en Betenset

2151040
  • Beschrijving

Momenteel niet leverbaar

De ByeBites Steken en Beten Set is een compact en stevig nylon tasje dat samengesteld is met een compleet pakket aan steken en beten artikelen. Met de ByeBites Steken en Beten Set behandelt u de meest voorkomende steken en beten van bijvoorbeeld muggendazen, wespen maar ook planten. De set bevat een tekenpincet, een gif uitzuigpompje, een koelspray en voldoende aanverwante artikelen voor nazorg van de wond of de huid, waaronder de jeuk-weg classic pen.

 

De ByeBites Steken en Beten Set kunt u zowel meenemen naar korte dagtripjes als op uw vakantieadres. Door zijn compacte en wendbare formaat is hij makkelijk mee te nemen in uw rugzak, koffer en/of backpack. Maar u kunt de ByeBites Steken en Beten Set natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken.


Natuurlijk voorkomt u liever insecten steken en beten. Zorg daarom dat u altijd of de ByeBites Soft Gel of de ByeBites 2 in 1 Gel bij de hand de hand heeft. Dan bent u al een heel eind op weg.

 

Inhoud steken en beten set

 

1 Gif uitzuigpompje
1 Loep
1 Tekenpincet
8 alcoholdoekjes 3 x 3 cm
2 gaaskompressen 5 x 8,5 cm

3 sachet Phantenol crème

4 pleister strips

1 pincet

5 kinderpleisters

1 koelspray 15 ml

1 Jeuk-weg classic pen

1 eerste hulpwijzer bij steken en beten

Bewaaradvies en houdbaarheid
Wij raden u aan de ByeBites Steken en Beten Set een vaste plek in uw auto, caravan, tent of in uw tas te geven, zodat wanneer u gestoken of gebeten wordt u de beet of steek snel kunt behandelen. Bewaar de ByeBites Steken en Beten Set op een droge plek op kamertemperatuur. Houd de steken en beten set uit de zon.

De houdbaarheidsdatum die vermeld staat op de ByeBites Steken en Beten Set heeft uitsluitend betrekking op het product waarbij de houdbaarheidsdatum als eerste vervalt.

Toepassing gif uitzuigpompje als onderdeel van de ByeBites Steken en Beten Set.
 

Wanneer u gestoken bent door een wesp en de angel nog in uw huid zit, dient u deze eerst te verwijderen. Het handvat van het gif uitzuigpompje is zo ontworpen dat met een schrapende beweging de achtergebleven angel verwijderd kan worden. Reinig de plek met water en zeep. Dep hierna de huid goed droog.

 

neem in geen geval de angel tussen duim en wijsvinger omdat er dan nog meer gif in de huid wordt gedrukt.