Beker Sure-Grip

Bestel
  • Beschrijving

Beker zonder deksel
De beker is door zijn ergonomische ontwerp makkelijk vast te houden. De diepe groeven in de beker zorgen ervoor dat de beker comfortabel in de hand ligt en niet weg kan glijden. Te gebruiken voor zowel koude als warme dranken. Exclusief deksel en/of handgreep (apart te bestellen)

Inhoud: 200ml
Magnetronbestendig
Gewicht: 58gr
Verpakkingsinhoud: 1
Vaatwasmachinebestendig

Handvat
Het handvat voor de beker Sure-Grip maakt het gemakkelijker om de beker vast te houden. Het handvat is eenvoudig te bevestigen.

Bestelnummer: 1008082 6,95
Diameter: 60mm
Niet magnetronbestendig
Vaatwasmachinebestendig: 98°C
Gewicht: 19gr
Verpakkingsinhoud: 1

Deksel met tuit (exclusief beker)
De deksel is speciaal voor de beker Sure-Grip. Het voorkomt lekken als de beker omvalt of scheef wordt gehouden. Hierdoor is de beker uitermate geschikt om vanuit een liggende positie te drinken. De kleine tuit is geschikt voor dunne vloeistoffen, zoals koffie en thee. De grote tuit is ook geschikt voor dikkere vloeistoffen, zoals drinkyoghurt. (exclusief beker).

Vaatwasmachinebestendig
Magnetronbestendig
Gewicht: 11gr
Verpakkingsinhoud: 1

Deksel Temp (exclusief beker)
De deksel is speciaal ontworpen voor de beker Sure-Grip. Het voorkomt lekken als de beker omvalt of scheef gehouden wordt en is geschikt om vanuit een liggende positie te drinken. De kleur verandert zodra de vloeistof in de beker warmer is dan 38 graden Celsius. Exclusief beker.

Diameter tuit: 6,5mm
Gewicht: 19gr
Vaatwasmachinebestendig
Magnetronbestendig
Verpakkingsinhoud: 1