Inhalatie apparaat home

E5 999
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Handige inhalator voor aerosoltherapie met masker voor kinderen en volwassenen. Ideaal bij verkoudheid, halsklachten, bronchitis of andere luchtwegaandoeningen

De inhalator wordt geleverd in een handige draagtas en opbergtas, waar u ook de accessoires en de handleiding vindt. De prestaties van de compressor zullen u overtuigen in de toepassing. Hieronder vindt u de details en functies.

De inhalator wordt geleverd met accessoires en instructies en staat direct voor u klaar. Ze werken 20 minuten in continu bedrijf met een uitschakeltijd van 40 minuten. Bij de levering inbegrepen zijn de verstuiver, het mondstuk, elk 1 masker voor kinderen en volwassenen, de slang en het filter. Dit maakt flexibel gebruik mogelijk waar inademing helpt en verlicht ademhalingsproblemen.

Spanning: 230 V / 50 Hz

max. Druk: 220 kpA (2,2 bar-32 psi)

max. luchtstroom: 13 l / minuut

Werkdruk: 0,95 bar - 13,8 psi - 95 kPa

Verstuiving: 4,8 l / minuut

Gewicht: 1,45 kg

Afmetingen: 148 x 114 x 171 mm

Bedrijf: 20 minuten continu gebruik

40 minuten uitschakeltijd

Geluidsniveau: ca. 56 dBA

De inhalatie is een beproefde, eenvoudige en voorzichtige mogelijkheid om de bovenste en onderste luchtwegen bij verkoudheid en lichte luchtwegaandoeningen te verzorgen. En therapieondersteuning bij astma, bronchitis en allergieën. Vooral kinderen profiteren van de ondersteunende behandeling, omdat deze vaak aan luchtweginfecties lijden. Voorbij zijn de tijden dat men met een handdoek voor een schotel met heet water zat en voor onze kleintjes het gevaar voor verbranden bestond. De inhalator verstuift een zoutoplossing of voor een aerosolbehandeling geschikte geneesmiddelen in zeer fijne deeltjes - de zogenoemde aerosol komt diep in de vertakkingen van de onderste luchtwegen. De werkzame stof bereikt het hele luchtwegstelsel en verkoudheden en ademhalingsklachten worden effectief verlicht. Hoesten, neusverkoudheid, heesheid en allergische reacties worden voorkomen. De professionele verstuiver is solide en moet met een mondstuk of het kinder- of volwassenenmasker worden gebruikt.