Scansport tape

Scan-tape is een witte sport-tape van hoge kwaliteit, gemaakt van niet-elastich materiaal met een sterke zink-oxyde kleeflaag. Scan- tape is perfect ter voorkoming en behandeling van spier- ligament- en gewrichtsblessures.
hecht betrouwbaar op de huid en andere materialen bestaat voor 100% uit katoenweefsel voorzien van een zinkoxide-kautschuk kleefmassa het weesfsel is goed geimpregneerd en daarmee waterafstotend.

Scansport tape 2,5 cm x 10 m.

Scansport tape is te vergelijken met andere A-merken wat de kwaliteit betreft. Hecht goed en is perfect te verwerken. 
004572
Bestel

Scansport tape 3,8 cm x 10 m.

Scansport tape is te vergelijken met andere A-merken wat de kwaliteit betreft. Hecht goed en is perfect te verwerken.
004573
Bestel

Scansport tape 5 cm x 10 m.

ScanTape sporttape van ScanSport is een witte sporttape van hoge kwaliteit, gemaakt van niet-elastich materiaal met een zeer sterke kleeflaag. ScanTape sporttape is perfect ter voorkoming en behandeling van spier-ligament- en gewrichtsblessures. De tape is niet elastisch en kan zowel overdwars als in lengterichting worden gescheurd. Door de kartelrand is het afscheuren vergemakkelijkt en laat geen draden achter.
101015
Bestel

Scansport tape gekleurd 3,8 cm x 10 m.

Een zeer scherp geprijsde tape die zeker niet onder doet voor de bekende merken als Strappal en BSN. Verkrijgbaar in de kleuren rood, groen, geel, blauw en beige.
101062

Combipack P ScanSport

ScanSport Combipack P. Goedkoper dan de Leukotape P combipack van BSN maar geschikt voor dezelfde doeleinden. Het behandelen van Patella klachten!
138004
Bestel