Uitleg absorbtie Attends

Het Attends numerieke systeem

Dit systeem helpt u op een eenvoudige manier bij het vinden van het Attends product dat bij u past.

0 staat voor het product met de laagste absorptiecapaciteit en het cijfer 10 voor de hoogste. Als u bijvoorbeeld een Attends inlegger gebruikt maar die vaak moet verschonen, kunt u overstappen op een inlegger met een hoger nummer. Als u minder absorptiecapaciteit nodig heeft, kunt u overstappen op een inlegger met een lager nummer.

  • Lichte incontinentie: Absorptiecapaciteit 0 tot en met 3
  • Matige incontinentie: Absorptiecapaciteit 4 en 5
  • Matig tot Zware incontinentie: Absorptiecapaciteit 6 tot en met 10

U hebt vaak de keuze uit verschillende producten met dezelfde absorptiecapaciteit. Al deze producten garanderen dezelfde absorptie, maar verschillen in pasvorm of gebruikte materialen.

0 - 3  Licht urine verlies
Attends producten voor lichte incontinentie zijn speciaal ontworpen voor die situaties waarin u ongewild druppels en/of kleine scheutjes urine verliest in het geval van lichte inspanning zoals bijvoorbeeld; tillen, niezen, lachen, hoesten of rennen. Een veel voorkomend probleem bij mannen (van alle leeftijden) is het nadruppelen na een normaal toiletbezoek. Op dit gedeelte van de website vindt u het Attends assortiment met comfortabel kleine, natuurlijk gevormde inleggers geschikt voor de man.
 
4 - 5  Gematigd urineverlies
Attends biedt producten met een hoger absorptievermogen om extra bescherming te bieden in die gevallen waarin u grotere hoeveelheden urine verliest. Deze producten bieden zekerheid en veiligheid voor die gevallen waarin u aandrang voelt maar niet altijd op tijd het toilet kunt bereiken. Op dit gedeelte van de website vindt u het Attends assortiment met meer absorberende, natuurlijk gevormde inleggers en broekjes bestemt voor de matige vormen van incontinentie.
 
6 - 10  Zwaar urineverlies
 
Attends biedt producten met een hoger absorptievermogen om extra bescherming te bieden in die gevallen waarin u grotere hoeveelheden urine verliest. Deze producten bieden zekerheid en veiligheid voor die gevallen waarin u aandrang voelt maar niet altijd op tijd het toilet kunt bereiken. Op dit gedeelte van de website vindt u het Attends assortiment met meer absorberende, natuurlijk gevormde inleggers en broekjes bestemt voor de matige vormen van incontinentie
Meer producten
In aanvulling op de voorgaande gedeeltes van lichaamsgedragen producten biedt Attends tevens een assortiment met artikelen die ondersteunend zijn in de continentiezorg. Deze bevatten bed- en stoelbescherming en wasbaar fixatieondergoed.