Voorkomen beten (Deet)
!
637333

Care Plus 40 spray 60 ml

Care Plus® Deet is het sterkste insectenafwerende middel voor de huid welke verkrijgbaar is onder meer in België, Duitsland, Luxemburg en Nederland. Het is geregistreerd door de overheid en voldoet aan alle eisen betreffende veiligheid en effectiviteit in gebruik.
Geschikt voor zowel tropische bestemmingen (risico op malaria, dengue, gele koorts) als voor Europese gebieden. De werkzame stof DEET is effectief tegen stekende insecten maar ook tegen teken. DEET is het meest effectief tegen (malaria )muggen en steekvliegen, effectief tegen teken en redelijk effectief tegen grote steekvliegen, knutjes en midges.

640813

Jaico Muggenmelk spray 100 ml

Door de unieke combinatie van Deet met etherische oliën beschermt Jaico Muggenmelk Tropenproof Spray 6 tot 8 uren tegen muggen (Europese en tropische) en tropische insecten en wel tot 12 uren tegen andere stekende insecten, zoals steekvliegen, daasvliegen en herfstmijten. Beschermt veilig en effectief en is te gebruiken door kinderen en volwassenen.
Eenvoudig aan te brengen door de spray lichtjes te verstuiven over de onbedekte delen van het lichaam. Daarna de melk lichtjes verdelen over de nog onbeschermde huid.

Naast het feit dat Jaico zorgt voor een zeer effectief bescherming, is het ook hypo-allergeen, bevat het geen kleurstoffen en is het geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De spray is zeer gebruiksvriendelijk (snel aan te brengen) en ook toepasbaar op dierenvacht.

111146

Insecten Blocker creme Sport Lavit 200 ml.

Sport Lavit insecten blocker beschermd uren tegen meest voorkomende insekten. Met UV-A en UV-B basis zonne-bescherming.

Met toevoeging van Icaridine en niet van Deet!

Aanbevolen door de WHO (world health organization), komt icaridine van een planten extract en zorgt voor minder irritatie dan Deet.

Sport Lavit insecten blocker biedt een betrouwbare bescherming tegen teken, horzels, muggen en andere soorten vliegen, voor wel 4 uur aan één stuk. Breng de lotion aan op de te beschermen gebieden en smeer evenredig uit. Herhaal dit om de 4 uur voor een langdurige bescherming.
Met een heerlijk exclusief parfum!

De beste bescherming tegen teken blijft uiteraard beschermende kleding!
Ideaal bij sport en onmisbaar op vakantie!

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

111145

Insecten Blocker spray Sport lavit 100 ml

Insekten blocker van Sport Lavit is speciaal ontwikkeld voor langdurige bescherming tegen muggen (ook tegen Zika-muggen), teken en dazen en dat voor wel meer dan 4 uur lang!

Na het succes van de Sport Lavit Insekten blocker creme

is deze er nu ook in handige 100 ml.spuit flacon.

Bescherm je zelf tegen beten, bulten en irritatie op vakantie, tijdens sporten of bij outdoor activiteiten. De hoogwaardige ingrediënten van de spray zijn ontwikkeld door het Schweizer Tropen Instituut. Sport Lavit Insekten blocker is dermatologisch getest en na aanbrengen op de huid volledig geurloos! De Insekten blocker van Sport Lavit werkt direct na aanbrengen en het mooiste is dat er geen gebruik is gemaakt van DEET maar van Icaridine.