Oosterse massage
!
789000

Sabai Olie 60 ml

1. Sabai Olie wordt al eeuwenlang gebruikt als dé massageolie in Thailand. Het land staat van oudsher bekend om de ‘Thaise Massages’. De Thai kennen de kunst van de massage als geen ander volk ter wereld. Sabai Olie speelt hierbij een essentiële rol. Het eerste laagje Sabai Olie wordt aangebracht; met de etherische extracten van de Lotus en Jasmijn heeft het opbrengen al een rustgevende werking waardoor de huid ontspant. Nu kan de reeds verzadigde huid opnieuw van olie worden voorzien. Deze tweede laag zal niet snel worden opgenomen: een perfecte basis voor een heerlijke massage.

2. Sabai Olie wordt gebruikt op het hele lichaam. Als gezichts- en haarverzorging of als bodylotion. Uitermate geschikt voor de droge huid. Vooral na bad, zon of zonnebank. De olie wordt onmiddellijk opgenomen, waardoor de huid niet vettig aanvoelt. Gemaakt volgens een traditioneel recept, van meer dan 300 jaar oud. Het product is gemaakt van verzorgende olie met daaraan toegevoegd extracten van Lotus en Jasmijn. Sabai olie werkt als een balsem voor de huid en uw huid voelt satijnzacht aan. Een druppeltje is al voldoende voor beide handen. Het effect is direct voelbaar; de huid ontspant en wordt zacht en soepel: een Thaise glimlach...

3. Veel gebruikers hebben spontaan aangegeven dat ze baat hadden bij het gebruik van Sabai Olie bij diverse huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en netelroos. Sabai Olie dringt door tot de diepere lagen van de huid. Door de betere huiddoorbloeding die de massage met Sabai Olie bewerkstelligt zal na regelmatig gebruik de conditie van de huid verbeteren. Zelfs voor de gevoelige kinder- of babyhuidjes is Sabai Olie zeer geschikt.

789291

Body to Body Massageolie (Asha) 500 ml

Uitermate geschikt voor intensieve verzorging, sport en erotiek.
De olie irriteert niet, is geurloos en reukloos en met water afwasbaar.
De olie is pH neutraal, er dient echter opgepast te worden met latex en rubber.

870061
ylang_ylang

Ylang Ylang massage & body olie 200 ml

Ginkel's Ylang Ylang
Ervaar de magie van de ‘bloem der bloemen’. Ylang Ylang is een bijzonder rijke en diepe bloemengeur uit het tropische Polynesische eilandenrijk en waar romantische en ontspannende invloeden aan worden ontleend.

Gebruik: Geschikt voor alle (professionele) body en beauty massages.

Ingrediënten: Brassica Oleifera, Cananga Odorata, Buryrospermum Parkii (Shea Butter), Tocopheryl Acetate.

788889

Counterpain warm 120 gr.

Binnenkort leverbaar

Counterpain warm mag in huis eigenlijk niet ontbreken, voor alle vormen van spierpijnen, aanhechting en gewrichtspijn. Counterpain warm kan gebruikt worden voor het verlichten van Artritis, reuma of tenniselleboog, spierpijn, zenuwpijn, aanhechting, stijfheid, blauwe plekken en overbelasten spieren.

Counterpain warm heeft geen nadelige bijwerking.

Ingrediënten:
10.2% Methyl Salicylate, 5.44% Menthol and 1.36% Eugenol.

Gebruik:
Masseer de Counterpain warm 1 tot 3 maal per dag op het probleem gebied totdat de balm door de huid is opgenomen.
NIET meer dan 4 maal per dag.