Oren
!
814097

Audispray 50 ml

Audispray is de beste en veiligste methode om de oren schoon te houden. Wattenstaafjes drukken het oorsmeer juist verder in het oor, waardoor problemen kunnen ontstaan. Doktoren zijn hierover unaniem: "Wattenstaajes moeten nooit in het oorkanaal gebruikt worden; ze duwen het oorsmeer in de richting van het trommelvlies waardoor het beschadigd kan raken". 

Audispray lost het overtollige oorsmeer op en maakt de oren zo eenvoudig schoon. Het bevat een 100% natuurlijke oplossing voor de oren, microbiologisch zeewater. Verschillende studies (in vitro en klinisch) tonen de goede werking van Audispray onomstotelijk aan. Een aantal maal per week gebruiken voorkomt problemen en houdt de oren schoon.

Inhoud: 50 ml

Oorspuit

Zonder talk, van zacht PVC.

De oorspuit is een rubberen knijpbal met een tuitje. Net al bij de arts spuit u lichtjes lauw water in uw oren waardoor overtollig oorsmeer vanzelf met het water weer naar buiten stroomt. Veilig en effectief. Door het gebruik van water is de behandeling hygiënisch en zonder gevaar. De oren worden helemaal gereinigd.

I5 752

Oorcuret (oorlus) Billeau 16,5 cm

De oorlus Billau is een oorlus uit roestvrij staal.

Deze oorlus wordt in de KNO gebruikt.

I5 753

Oorcuretten (oorlus) Langenbeck 14 cm

I5 214

Oorpincet volgens Tröltsch 12 cm

Anatomische vorm
Geribbelde bek
I5 213

Oorpincet Lucae

Chirurgische vorm
1:2 tanden
R2 047

Oortang Hartmann 12 cm

OK kwaliteit

Maten van de klem
Klem voor: 1,2 mm
Klemachter: 1,6 mm
Lengte: 8 mm