Pakket ophalen

De chauffeur van GLS heeft een 'Niet Thuis Bericht' bij u achtergelaten. U ontvangt dit bericht op het moment dat de pakketzending niet bij u of de buren afgeleverd kan worden.

                              

Via bovenstaande link kunt u kenbaar maken hoe u het pakket alsnog in ontvangst wilt nemen.
Op een andere dag of afhalen bij een GLS pakketshop bij u in de buurt.  

Track & Trace
U kunt aan de hand van de Track & Trace code die u via de verzender van het pakket heeft ontvangen ook uw pakket volgen en eventuele aflever voorkeuren aangeven.

Pakket ophalen in een GLS pakketshop
U kunt dan ook kiezen voor afhalen bij een pakketshop bij u in de buurt. Uw pakket wordt dan bij de pakketshop van uw keuze afgeleverd.
Er zijn meer dan 600 GLS pakketshops in Nederland.

Nadat het pakket bij de gekozen PakketShop is aangekomen, stelt GLS de ontvanger per SMS/e-mail op de hoogte. Vervolgens kan het pakket binnen vijf werkdagen worden afgehaald.

Afhalen van een pakket kan uitsluitend met een geldige legitimatie zoals bijvoorbeeld een geldig paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.

 

Uw gegevens worden aan de hand het legitimatiebewijs gecontroleerd en uitsluitend het nummer van het legitimatiebewijs word geregistreerd. U zet bij ontvangst van het pakket digitaal uw handtekening.
Bankpassen, OV kaarten,  lidmaatschapskaarten etc. zijn geen geldige legitimatiebewijzen.

Met de zoekfunctie voor PakketShops kan meer informatie over de locaties en openingstijden van de PakketShops worden verkregen.
Geef uw postcode op en de dichtstbijzijnde GLS pakketshops worden weergegeven.